Samsung Galaxy Note II

Samsung komt met Galaxy Note II

Meer dan een jaar geleden kwam de Galaxy Note uit. En nu komt Samsung met de Galaxy Note II, een stuk sneller en handiger.

Sneller

De Galaxy Note II heeft 2 GB RAM waar de Galaxy Note I maar 1 GB RAM heeft. Ook is de 1,4 GHz dual core processor vervangen door een 1,6 GHz quad core. Dit maakt de Galaxy Note II een stuk sneller dan de Galaxy Note I. Ook staat er standaard Android 4.1 op de Galaxy Note II, hierdoor loopt alles een stuk soepeler en is de hele beleving een stuk gebruiksvriendelijker.Galaxy-Note-II

Handiger

Ook bij de Galaxy Note II kan er een S-Pen gebruikt worden om het scherm te bedienen. Hier mee is het mogelijk aantekeningen op te schrijven die dan automatisch omgezet worden in tekst. De pen is dikker, steviger en preciezer dan die van de Galaxy Note I. Met de S-Pen is het nu zelfs mogelijk om aantekeningen te maken tijdens een gesprek.

De Galaxy Note II is qua snelheid heel erg vooruit gegaan op de Galaxy Note I, dit merk je vooral bij het gebruiken van verschillende schermen tegelijk. Ook is de batterij een stuk groter dan de Galaxy Note I en gaat de Galaxy Note II daarom ook veel langer mee. Het scherm is een klein beetje groter geworden, van 5.3 inch naar 5.5 inch.

De Galaxy Note II is met zijn quadcore processor, Android 4.1 en verbeterde S-Pen de ideale oplossing als je meer wilt dan een telefoon. De Galaxy Note II is handig in gebruik, en met de S-Pen kun je snel en handig je ideën opschrijven en tekenen. De batterij is uitzonderlijk goed en de Galaxy Note II is ook nog eens dunner dan zijn voorganger. De uitgebreide selectie van features maakt de Galaxy Note II een unieke smartphone.

Koop de Galaxy Note II in een van deze winkels:

KPN.com
Belsimpel.nl
Smartphonestunts.nl

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*